Page 1 of 1

I-doser error 481, invalid picture, debug data 3983948334839

PostPosted: Wed Nov 04, 2009 7:14 pm
by deathcr0w
I downloaded the latest I-doser and I can't open the doses, everytime I try to open Alcohol it comes up with error 481: invalid picture etc..
I'm sure many people have had this so PLEASE could you help as I want to see if this works!

PostPosted: Thu Nov 05, 2009 9:05 am
by NexusFlexus
I had the same problem! You have to change your default language for unicode programs, you do it in the regional and language options on the control panel :)

Hey thanks :D

PostPosted: Thu Nov 05, 2009 6:31 pm
by deathcr0w
I don't know how to do that, and I don't have the windows disc (it was lost many centuries ago lol) so please help, with instructions :P Thanks for replying btw! Really appreciate it :)

How do I fix the error..

PostPosted: Wed Nov 11, 2009 5:56 pm
by deathcr0w
How to I fix the error please?

PostPosted: Thu Nov 12, 2009 4:35 pm
by NexusFlexus
Omg, change your regional options and your language options to North America, its the same option just not the same tab, and if that doesn't work find a Windows CD and change the setting for unicode programs.

PostPosted: Wed Nov 25, 2009 7:28 pm
by deathcr0w
NexusFlexus wrote:Omg, change your regional options and your language options to North America, its the same option just not the same tab, and if that doesn't work find a Windows CD and change the setting for unicode programs.


Look, NexusTHEFUCKINGRETARD, if you actually read what I wrote you'd be able to understand that I fucking CAN'T.

PostPosted: Fri Nov 27, 2009 8:48 am
by NexusFlexus
deathcr0w wrote:
NexusFlexus wrote:Omg, change your regional options and your language options to North America, its the same option just not the same tab, and if that doesn't work find a Windows CD and change the setting for unicode programs.


Look, NexusTHEFUCKINGRETARD, if you actually read what I wrote you'd be able to understand that I fucking CAN'T.


Wow... I think you just blew your chances of getting any help

PostPosted: Fri Jun 18, 2010 5:09 am
by M@Xo®
Thanks, it helps me :cool:
It is so easy and working thing - change the Language

PostPosted: Wed Jul 21, 2010 10:29 pm
by DevilishWolf
deathcr0w wrote:
NexusFlexus wrote:Omg, change your regional options and your language options to North America, its the same option just not the same tab, and if that doesn't work find a Windows CD and change the setting for unicode programs.


Look, NexusTHEFUCKINGRETARD, if you actually read what I wrote you'd be able to understand that I fucking CAN'T.


Dude, I understand that your pretty pissed about the program not working for you, but calling someone who is only trying to help a "fucking retard" isn't going to increase your chances of anyone helping you at all.