•    Special Offer
iDoser Merch

Vista- doesn't work?

Discuss the computer software

Vista- doesn't work?

Postby olgi » Tue Jan 23, 2007 1:51 pm

I'm running WinXP, but some of my friends have Vista, and report that they can't get the app running.

Just to let you guys know.
olgi
Level 0 (<10)
Level 0 (<10)
 
Posts: 9
Joined: Tue Jan 23, 2007 1:49 pm

   Special Offer

I-Doser Guide

Postby albanibr » Mon Jan 29, 2007 1:21 pm

Work in Windows vista...
My problem ins the sound card drive...
Realtek High definition drive.. :cry: :cry:
albanibr
Level 0 (<10)
Level 0 (<10)
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 29, 2007 12:34 pm

No good in Vista

Postby morgankane » Tue Feb 06, 2007 8:37 pm

Program works in Vista but it won't play the audio.
See this thread: http://www.i-doser.com/forum/viewtopic.php?t=64
Seems that the same problem occur on several audiocrads /drivers in Vista so it has something to do with the program and vistas way of audiohandling.

So I-Doser has a bit of work to do I think. Vista i spreading good these days. I will be pre-installed on all PC's from now on.
morgankane
Level 0 (<10)
Level 0 (<10)
 
Posts: 6
Joined: Tue Jan 23, 2007 6:40 pm

More info

Postby morgankane » Fri Feb 09, 2007 2:35 pm

Just to add some more info.

I have now tried on two soundcars as well.
I have tried my onboard soundcard with emedded Vista audio drivers.
As well as my Creative X-Fi.

Same result on both. Does not play doses in I-Doser but does play 16 bit 44100Hz audio otherwise.

And now comments and answers from I-Doser people yet?
morgankane
Level 0 (<10)
Level 0 (<10)
 
Posts: 6
Joined: Tue Jan 23, 2007 6:40 pm

Postby Orange_Crusader » Wed May 16, 2007 10:37 am

I've got Vista Premium and I-Doser v4.5 and it runs perfectly, bit choppy sometimes if there's much else going on (but I lack RAM) but it's been fine for me. :?
Orange_Crusader
Level 1 (10-19)
Level 1 (10-19)
 
Posts: 16
Joined: Wed May 16, 2007 10:28 am

Postby Ness » Mon Jul 16, 2007 11:59 am

Their problem is they're infected with a computer virus known as Windows Vista. I recommend installing Windows XP. That should eliminated the virus. :lol:
Ness
VIP PLATINUM (500+)
VIP PLATINUM (500+)
 
Posts: 847
Joined: Mon May 21, 2007 2:35 pm

Postby Ness » Mon Jul 16, 2007 11:44 pm

Vista = Windows XP+ minor improvements + a froo-froo interface + LOADS of anti-userware.
Ness
VIP PLATINUM (500+)
VIP PLATINUM (500+)
 
Posts: 847
Joined: Mon May 21, 2007 2:35 pm

Postby idoser » Mon Jul 16, 2007 11:52 pm

I-Doser works with Vista fine. The last release included Vista compatability.
idoser
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1030
Joined: Sat Dec 09, 2006 5:00 pm

Postby blackplague » Sun Jul 22, 2007 1:13 pm

it's like you all read my mind i was about to make a post asking about vista because im about to buy a laptop with vista on it and i want to use it for idoser... but it does work with vista... great. :D
blackplague
VIP GOLD (200-499)
VIP GOLD (200-499)
 
Posts: 360
Joined: Wed Jun 06, 2007 1:51 pm

Postby Ness » Sun Jul 22, 2007 1:15 pm

blackplague wrote:it's like you all read my mind i was about to make a post asking about vista because im about to buy a laptop with vista on it and i want to use it for idoser... but it does work with vista... great. :D


Try to get it with XP. I know we're used to new = better but the cons MASSIVELY outweigh the pros with Vista.
Ness
VIP PLATINUM (500+)
VIP PLATINUM (500+)
 
Posts: 847
Joined: Mon May 21, 2007 2:35 pm

Postby TheClashPunk » Tue Dec 25, 2007 4:06 am

How to make it run on Vista (v4.5)

Right Click> Compatability >For XP sp2

Ta-Dah
TheClashPunk
Level 4 (50-199)
Level 4 (50-199)
 
Posts: 69
Joined: Wed Dec 19, 2007 9:50 am

Postby Et Je taime » Wed Dec 26, 2007 10:06 pm

I have the basic Vista and it works fine for me...
Et Je taime
Level 2 (20-29)
Level 2 (20-29)
 
Posts: 27
Joined: Mon Nov 05, 2007 5:53 pm

Still can't :S

Postby Stardrako » Fri May 01, 2009 10:56 am

Hi ppl i'm using version 3.0 and i can't hear anything on Windows Vista.
Can some 1 help me?
Stardrako
Level 0 (<10)
Level 0 (<10)
 
Posts: 1
Joined: Fri May 01, 2009 10:42 am

Postby culmor30 » Tue May 12, 2009 12:42 am

Why don't you try the newest version?

I'm running 4.5 on a Macbook Pro through Bootcamp Vista, no problems.
culmor30
Level 1 (10-19)
Level 1 (10-19)
 
Posts: 12
Joined: Mon May 11, 2009 8:20 pm

Postby yunabug » Mon Jul 06, 2009 10:38 pm

I've had my laptop with Vista for over two years now and the application is running just fine for me.
yunabug
Level 0 (<10)
Level 0 (<10)
 
Posts: 6
Joined: Sat Jul 04, 2009 5:06 pm

Next

Return to I-Doser Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

About us

We lead the industry as a safe and effective method to achieve a simulated experience through the use of binaural audio doses. We originated the concept of digital dosing and have refined the experience. Our products are used by millions of people worldwide.