•    Special Offer
Pure Simulations

Suggestion

Discuss the computer software

Suggestion

Postby Aekwiel » Mon Dec 18, 2006 12:36 am

Just a thought I had the other day. It would be helpful if there was some way the player could automatically adjust the volume, since I'm always wondering if I have it on too loud or too quiet.
Aekwiel
Level 2 (20-29)
Level 2 (20-29)
 
Posts: 23
Joined: Sun Dec 10, 2006 3:38 pm

   Special Offer

Prescription Simulations 2

Postby DanCross » Mon Jan 15, 2007 3:11 am

You know, I actually second this, because I feel the same way constantly.. Wondering if its too loud, or too low.. I'm enjoying it so far, but I want to be as potent as it can, so if the creators could make it specific in volume, even if we can up it or lower it. Which.. now stating that sort of explains why you can't really auto-volume.. sure would be nice for it to have a default volume level of its own at 50-100% of the volume level though. :)
DanCross
Level 0 (<10)
Level 0 (<10)
 
Posts: 3
Joined: Mon Jan 15, 2007 3:04 am

Postby idoser » Mon Jan 15, 2007 9:26 am

This was actually considered, but during out testing phases we noticed that there was no difference in effect based on volume. Anything within a "normal and comfortable" level should be fine - don't blast it into your ears and don't keep the volume so low that you can barely hear it and it should be fine.
idoser
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 1036
Joined: Sat Dec 09, 2006 5:00 pm

Postby Jesse » Mon Jan 15, 2007 5:10 pm

If it's too low, there's a possibility that outside noises could interfere. If it's too high, the sound might become distorted and the dose won't work for you. So just make sure it's at a level that YOU are comfortable with and all shall be well :D
Jesse
Level 1 (10-19)
Level 1 (10-19)
 
Posts: 15
Joined: Mon Dec 18, 2006 5:17 pm

Postby Kevii » Wed Jan 17, 2007 10:38 pm

Well i back this because sometimes you wanna just be able to adjust it. Even though it seems the testers do fine on whatever volume is comfortable its nice to change it now and then easily.

Edit : Also ! I would like to have an option slecting which sound card you want the i-doser to use. Because i have USB headsets and a SB Audigy i can choose to use my audigy only on the i-doser because the headsets..well..lol iono its just a suggestion
Kevii
Level 0 (<10)
Level 0 (<10)
 
Posts: 8
Joined: Mon Jan 15, 2007 3:00 am


Return to I-Doser Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

About us

We lead the industry as a safe and effective method to achieve a simulated experience through the use of binaural audio doses. We originated the concept of digital dosing and have refined the experience. Our products are used by millions of people worldwide.

cron